SHQENGSRB

Sa në të vërtetë e-Prokurimi ka ngritur nivelin e transparencës në aktivitetet e prokurimit publik?

 • Postuar nga: Kategoria: video Postuar me: 12.07.2018 | 1 min
 • Sa në të vërtetë e-Prokurimi ka ngritur nivelin e transparencës në aktivitetet e prokurimit publik? D+ vë në dukje një sërë dokumentesh të cilat mungojnë për publikun dhe të cilat janë të domosdoshme për të lejuar një mbikëqyrje efikase të prokurimit publik në Kosovë.

  #ProkurimiPublik #Transparenca #eProkurimi #MeLetraQelë
  Lajmet e Rekomanduara

  Publikohet analiza “Shfrytëzimi i marrëveshjeve për shërbime të veçanta…

  më shumë

  Prezantimi i Raportit të dytë ‘Matësi i performancës në prokurim…

  më shumë

  Publikohet analiza “Strategjitë gjithëpërfshirëse të Qeverisë, niveli i…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit