SHQENGSRB

Me letra qelë

 • Postuar nga: Kategoria: video Postuar me: 06.02.2018 | 1 min
 • A e dini se përmes prokurimit publik, përveç se shpenzohen një pjesë e konsiderueshme e taksave, ka edhe efekte të drejtpërdrejta në jetët tona. Që prej ndërtimit të shkollave, rrugëve, furnizimit të institucioneve shëndetësore me barna dhe shume punë tjera kryhen përmes prokurimit publik. Edhe pse qëllimi kryesor i prokurimit duhet të jetë shërbimi për qytetarët, ka dyshime që tenderët përdoren edhe për favore, pasurim të zyrtarëve dhe kompanive të afërta me ta. Andaj mos hesht dhe kërko llogari nga zyrtarët publik. Nisja ti i pari.
  Lajmet e Rekomanduara

  Kontratat mbi vepër, ushtruesit e detyrës (U.D.) dhe politikbërja në nivel…

  më shumë

  Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com me kryetarë të komunave,…

  më shumë

  Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës s…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit