SHQENGSRB

Demokraci Plus ju bënë thirrje partive politike që të nominojnë më shumë gra për këshilltare komunale, komisionere dhe vëzhguese.

 • Postuar nga: Kategoria: video Postuar me: 15.10.2017 | 0 min • Lajmet e Rekomanduara

  Platforma Flamujt e Kuq – Kërkesë për oferta

  më shumë

  Raporti i Auditimit për vitin 2018

  më shumë

  Publikohet analiza “Shfrytëzimi i marrëveshjeve për shërbime të veçanta…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit