SHQENGSRB

IN MEDIA

   Sort by

  Bakija: Institucionet duhet t’u ofrojnë siguri investitorëve

  Për të rritur shkallën e punësimit institucionet e vendit duhet të krijojnë oferta atraktive për investime të jashtme,siguri të
  konkurrencës së drejtë dhe luftim të informalitetit, ka thënë Jetmir Bakija, hulumtues i politikave sociale në organizatën
  “Demokraci Plus”.

   

  Demokratija Plus (D+) je nezavisna i neprofitna organizacija koju je obrazovala grupa aktivista koji snažno veruju u demokratske vrednosti i u Kosovo sa istinskom demokratijom. Glavni je cilj D+ da podstakne demokratske vrednosti i prakse i politike koje čine jedno aktivno društvo.

  Democracy Plus(D+)

  2017

  Sveobuhvatne strategije Vlade

  ABONIRATI!

  NAJNOVIJE PUBLIKACIJE