SHQENGSRB

(PA)DREJTËSIA në prokurim

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 10.05.2017 | 0 min
 • OSHP është peshorja e tenderëve e cila vendos për fatin e miliona eurove në
  mosmarrëveshje në mes të institucioneve publike dhe sektorit privat.

  [mpc_quote preset=”mpc_preset_20″ author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#333333″ author_font_size=”16″ author_font_transform=”uppercase” author_font_align=”left” author=”Democracy Plus(D+)” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”18″ quote_font_line_height=”1.5″ quote_font_align=”left” icon=”etl etl-document” icon_color=”#ffffff” icon_size=”36″ icon_border_css=”border-radius:50px;” icon_background_color=”#75cdde” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:15px;padding-right:19px;padding-bottom:15px;padding-left:19px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__disable=”true”]

  [/mpc_quote]
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit