SHQENGSRB

Strategjitë gjithëpërfshirëse të Qeverisë

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 18.03.2019 | 1 min
 • Kliko këtu për të shkarkuar raportin.
  Lajmet e Rekomanduara

  Prezantimi i Raportit të dytë ‘Matësi i performancës në prokurim…

  më shumë

  Publikohet analiza “Strategjitë gjithëpërfshirëse të Qeverisë, niveli i…

  më shumë

  Raporti i D+ dhe BIRN: Zyrtarët e ATK tash e dy vjet nuk kanë deklaruar…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit