SHQENGSRB

Mediat dhe tenderët

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 21.02.2019 | 1 min
 • Sa kanë ndikuar fondet e qeverisë në politikat editoriale të mediave?

  Raport i monitorimit të shpenzimeve të parasë publike në shërbime të publikimit dhe marketingut në gazeta të shtypura dhe portale online (gusht-dhjetor 2018).

  Kliko këtu për të shkarkuar raportin.
  Lajmet e Rekomanduara

  Publikohet analiza “Shfrytëzimi i marrëveshjeve për shërbime të veçanta…

  më shumë

  Prezantimi i Raportit të dytë ‘Matësi i performancës në prokurim…

  më shumë

  Publikohet analiza “Strategjitë gjithëpërfshirëse të Qeverisë, niveli i…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit