SHQENGSRB

Jepja Shansën Gruas në Politikë përmes Pozitave Udhëheqëse

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 08.03.2019 | 1 min
 • Kliko këtu për të shkarkuar raportin.
  Lajmet e Rekomanduara

  Shkolla verore Sfido Historinë synon të bëhet tradicionale

  më shumë

  Kontratat mbi vepër, ushtruesit e detyrës (U.D.) dhe politikbërja në nivel…

  më shumë

  Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com me kryetarë të komunave,…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit