SHQENGSRB

Shkeljet dhe mosrespektimi i ligjit për prokurim publik në Kosovë

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 26.02.2018 | 1 min
 • Kliko këtu për të shkarkuar raportin “Shkeljet dhe mosrespektimi i ligjit për prokurim publik në Kosovë”.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit