SHQENGSRB

Rishikim i funksioneve të agjencive

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 23.07.2018 | 1 min
 • Propozime mbi mënyrën e funksionimit dhe raportimit të agjencive që raportojnë në Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal.

  Klikoni këtu për të shkarkuar publikimin.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit