SHQENGSRB

Politikëbërja në nivel nacional 2012-2017

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 14.11.2018 | 1 min
 • Strategjitë: Procesi i draftimit,roli i Zyrës për Planifikim Strategjik dhe mënyra e vlerësimit të zbatimit.

  Kliko këtu për të shkarkuar raportin.
  Lajmet e Rekomanduara

  Kontratat mbi vepër, ushtruesit e detyrës (U.D.) dhe politikbërja në nivel…

  më shumë

  Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com me kryetarë të komunave,…

  më shumë

  Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës s…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit