SHQENGSRB

Përmbushja e zotimeve për qeverisje të mirë lokale

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 10.08.2018 | 1 min
 • Raport gjashtë mujor për komunat Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Pejë, Gjakovë,Gjilan dhe Mitrovicë.

  Kliko këtu për të shkarkuar raportin.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit