SHQENGSRB

Pasiguria juridike në prokurim

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 24.10.2018 | 1 min
 • Raporti i monitorimit të OSHP, për periudhën Korrik 2017 – Shkurt 2018.

  Kliko këtu për të shkarkuar raportin.
  Lajmet e Rekomanduara

  Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com me kryetarë të komunave,…

  më shumë

  Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës s…

  më shumë

  Thirrje për punë praktike – 5 pozita

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit