SHQENGSRB

Matësi i performancës në prokurim publik

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 24.10.2018 | 1 min
 • Matësi i performancës në prokurim publik për komunat Prishtinë, Gjilan, Pejë, Gjakovë dhe Vushtrri.

  Kliko këtu për të shkarkuar raportin. 
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit