SHQENGSRB

DREJT KOMUNAVE ME PROKURIM PUBLIK TË HAPUR, LLOGARIDHËNËS DHE EFIKAS

 • Postuar nga: Kategoria: Publikimet Postuar me: 13.12.2018 | 1 min
 • Raport i monitorimit të aktiviteteve të prokurimit në Komunën e Prishtinës, Pejës, Gjilanit, Gjakovës dhe Vushtrrisë.

  Kliko këtu për të shkarkuar raportin.
  Lajmet e Rekomanduara

  Kontratat mbi vepër, ushtruesit e detyrës (U.D.) dhe politikbërja në nivel…

  më shumë

  Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com me kryetarë të komunave,…

  më shumë

  Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës s…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit