SHQENGSRB

Nyja e Prokurimit Publik

 • by Publikimet
 • Raporti i OSHP Mars-Qershor – Kliko këtu për ta shkarkuar
  Lajmet e Rekomanduara

  Kompania ankuese “Albas” thotë se çmimet e fituesit të tenderit nuk…

  më shumë

  Demokraci Plus (D+) ka mbajtur konferencën e fundvitit për prokurimin…

  më shumë
  Salla e OSHP-se

  Konkursi i projektimit përplas kompaninë Univers MI dhe Komunën e…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit