SHQENGSRB

(PA) Drejtësia në Prokurorim

 • Postuar nga: Kategoria: Çështjet sociale dhe të drejtat e njeriut Postuar me: 29.07.2017 | 1 min
 • (PA) Drejtësia në Prokurorim
  OSHP-Final-Democracy-Plus-Final-ENG-V1
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit