SHQENGSRB

PËR NE

Updated

Democracy Plus (D+)

Demokraci Plus (D+) është organizatë e pavarur dhe jo fitimprurëse e themeluar nga një grup aktivistësh që besojnë fuqishëm në vlera demokratike dhe në një Kosovë me demokraci të mirëfilltë. Qëllimi kryesor i D+ është të nxisë vlera dhe praktika demokratike, si dhe politika që ndërtojnë një shoqëri aktive.

Vizioni

Qeverisje dhe shoqëri me vlera dhe kulturë demokratike.

Misioni

D+angazhohet për zhvillimin e një shoqërie demokratike, përmes ndikimit në vendimmarrje dhe rritjes së pjesëmarrjes qytetare në hartimin dhe zbatimin e politikave publike.

RAPORTO NË NDREQE.COM

Platformë Online

Infografika e fundit

Platformë Online

QeverisjaTani.info

Leart Hoxha

Refki Morina

ARTANE RIZVANOLLI

DIELLA RUGOVA BEGOLLI

ARDIAN GOLA

VALMIR ISMAILI

Drejtor Ekzekutiv
valmir@dplus-ks.org

JETMIR BAKIJA

Menaxher i Programit
jetmir@dplus-ks.org

ROBERTA OSMANI

Hulumtuese e Lartë
roberta@dplus-ks.org

VISAR RUSHITI

Analist i Politikave
visar@dplus-ks.org

ARBELINA DEDUSHAJ

Monitoruese/Hulumtuese
arbelina@dplus-ks.org

DËBORA PECI

Koordinatore e terrenit/Monitoruese
debora@dplus-ks.org

HAZIR ISUFI

Koordinator i terrenit/Monitorues
hazir@dplus-ks.org

AGON HYSAJ

MONITORUES
agon@dplus-ks.org

BESNIK PREKAZI

MONITORUES
besnik@dplus-ks.org

ARTA SEJDIU

Monitoruese/Hulumtuese
arta@dplus-ks.org

XHYLANE DAKAJ

Koordinatore e terrenit/Monitoruese
xhylane@dplus-ks.org

EGZONA KOZHANI

ASISTENTE E PROJEKTIT
egzona@dplus-ks.org

DARDAN BALLATA

Koordinator i terrenit/Monitorues
dardan@dplus-ks.org

GENC KADRIU

Koordinator i terrenit/Monitorues
genc@dplus-ks.org

VALMIR SADIKU

Koordinator i terrenit/Monitorues
valmir.sadiku@dplus-ks.org

ABONOHU!

PUBLIKIMET E FUNDIT

Abonohu këtu për publikimet e fundit.