SHQENGSRB

NË MEDIA

   Sort by

  Kërkesa e “Demokraci Plus” për partitë politike para zgjedhjeve lokale

  @insajderi.com/
  GUSHT 23

  Demokraci Plus’ Dënon ‘Ndërhyrjen e Kuvendit në Gjyqësor

  @gazetaexpress.com/
  MAR 24

  Demokraci Plus (D+) dhe Çohu!: Shpenzimet e fushatës zgjedhore

  @kosovalive360.com/
  Qershor 5

  Demokraci Plus ka lansuar platformën online ndreqe.com

  @ekonomia-ks.com/
  MAR 24

  Stafi i Demokraci Plus u prit në takim nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik, z. Blerand Stavileci

  @kallxo.com/
  TETOR 26

  Demokraci Plus (D+) është organizatë e pavarur dhe jo fitimprurëse e themeluar nga një grup aktivistësh që besojnë fuqishëm në vlera demokratike dhe në një Kosovë me demokraci të mirëfilltë. Qëllimi kryesor i D+ është të nxisë vlera dhe praktika demokratike, si dhe politika që ndërtojnë një shoqëri aktive.

  Democracy Plus(D+)

  2017

  DORACAK PRAKTIK PËR ANËTARË TË KUVENDIT KOMUNAL

  ABONOHU!

  PUBLIKIMET E FUNDIT