SHQENGSRB

Sot është mbajtur takimi i radhës i bordit të organizatës sonë

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 11.04.2018 | 1 min
 • Sot është mbajtur takimi i radhës i bordit të organizatës sonë. Në këtë takim është diskutuar raporti i punës dhe auditimit për vitin 2017, sikurse edhe planet dhe aktivitetet për këtë vit. Me vendim unanim të bordit z. Leart Hoxha është zgjedhur kryetar i bordit të organizatës.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit