SHQENGSRB

Shkolla verore “Challenge History 2 – REACT for the Future” këtë vit po mbahet në Prizren!

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 24.07.2018 | 1 min
 • Duke ndodhur – Shkolla verore “Challenge History 2 – REACT for the Future” këtë vit po mbahet në Prizren!

  Në këtë aktivitet po marrin pjesë 23 pjesëmarrës nga Kosova, Bosnia, Maqedonia dhe Serbia.

  Grupi i nxënësve u mirëpritën nga Kryetari i Prizrenit dhe nga përfaqësues të Western Balkans Fund. Ata do të ndjekin ligjërata rreth: Identiteteve sociale; Trashëgimisë nga lufta/paqja në kontekstin e Ballkanit përëndimor; Ballafaqimin e narrativave të përbashkëta historike;
  dhe Arsimimi/Kulutura/Media për paqe, nga ligjërues nga Kosova dhe vendet e tjera të rajonit.

  Ky projekt është rezultat i bashkëpunimit të organizatave: Demokraci Plus, UWC Mostar, Forum ZFD- Bosnia and Herzegovina, Centar za mir i toleranciju (CPT), Helsinki Committee for Human Rights of the Republic of Macedonia.

  #ChallengeHistory
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit