SHQENGSRB

Raporto deponitë ilegale të mbeturinave. Platforma ndreqe.com – tani edhe në aplikacion mobil.

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 22.05.2018 | 1 min
 • Raporto deponitë ilegale të mbeturinave. Platforma ndreqe.com – tani edhe në aplikacion mobil.
  Lajmet e Rekomanduara

  Kontratat mbi vepër, ushtruesit e detyrës (U.D.) dhe politikbërja në nivel…

  më shumë

  Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com me kryetarë të komunave,…

  më shumë

  Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës s…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit