SHQENGSRB

Raporti i Auditimit për vitin 2017

 • Postuar nga: Kategoria: Financat Postuar me: 21.05.2018 | 1 min
 • Kliko këtu për të shkarkuar “Raportin e Auditimit 2017”
  Lajmet e Rekomanduara

  Kontratat mbi vepër, ushtruesit e detyrës (U.D.) dhe politikbërja në nivel…

  më shumë

  Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com me kryetarë të komunave,…

  më shumë

  Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës s…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit