SHQENGSRB

Ndreqe.com edhe në Komunën e Prizrenit

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 27.03.2018 | 1 min
 • Kryetari i Komunës së Prizrenit, z. Mytaher Haskuka, sot priti përfaqësuesit e “Demokraci Plus” (D+), me ç’rast u nënshkrua një Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Komunës së Prizrenit dhe D+, me qëllim të përmirësimit të shërbimeve publike nën përgjegjësinë komunale, përmes platformës elektronike, ndreqe.com.

  Kjo platformë elektronike, do t’i adresojë ankesat e qytetarëve të Prizrenit tek zyrtarët përgjegjës, duke krijuar kështu një komunikim të drejtpërdrejtë mes Komunës dhe qytetarëve, për t’i shqyrtuar kërkesat dhe ankesat e këtyre të fundit.
  Lajmet e Rekomanduara

  Publikohet analiza “Shfrytëzimi i marrëveshjeve për shërbime të veçanta…

  më shumë

  Prezantimi i Raportit të dytë ‘Matësi i performancës në prokurim…

  më shumë

  Publikohet analiza “Strategjitë gjithëpërfshirëse të Qeverisë, niveli i…

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit