SHQENGSRB

DPlus thellon bashkëpunimin me Ministri e Komuna për ndreqe.com

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 04.04.2018 | 1 min
 • Rregullimi i mbeturinave dhe deponive ilegale të raportuara në #ndreqe ishte temë diskutimi në mes dy ministrive dhe Kryetarëve të #komunave në ndërtesën e Qeverisë. Prezantimin e mbeturinave të raportuara e bëri ekipi i platformës ndreqe.com. Zotim për përkrahje kishte nga #MinistriaAmbientit dhe #GIZ.

  Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal tha se ndreqe do të jetë një nga indikatorët matës të performancës së komunave. Kishte interesim nga Kryetarë e Drejtorë të Shërbimeve Publike për intesifikim të punës përmes platformës ndreqe.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit