SHQENGSRB

Demokraci Plus është duke vazhduar serinë e trajnimeve për zyrtarë të komunave

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 12.04.2018 | 1 min
 • Demokraci Plus në bashkëpunim me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), është duke vazhduar serinë e trajnimeve për zyrtarë të komunave. Qëllimi i këtyre trajnimeve është ngritja e kapaciteteve të zyrtarëve komunal për hartimin e akteve komunale, promovimi i rritjes së pjesëmarrjes së qytetarëve, shoqërisë civile dhe akterëve tjerë gjatë procesit të hartimit të akteve komunale. Kjo iniciativë mbështetet nga Partneritetet për Zhvillim (PFD) i USAID.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit