SHQENGSRB

D+ është duke zhvilluar një seri të trajnimeve me zyrtarë komunal të të gjitha komunave të Kosovës

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 15.03.2018 | 1 min
 • Demokraci Plus (D+) në partneritet me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) dhe me mbështetjen e Projektit të USAID Partneritetet për Zhvillim (USAID PFD), është duke zhvilluar një seri të trajnimeve me zyrtarë komunal të të gjitha komunave të Kosovës. Kjo seri e trajnimeve ka për qëllim që të lehtësimin e zbatimit në praktikë të Rregullores Nr. 01/2017 për Procedurën e Hartimit dhe Publikimin e Akteve të Komunës. Gjatë kësaj jave janë duke u mbajtur trajnimet për zyrtarë komunal të rajonit të Mitrovicës dhe Gjakovës, përderisa gjatë gjithë muajit mars dhe fillim të muajit prill do të mbahen trajnimet për rajonet tjera.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit