SHQENGSRB

Ambasadori i Kanadasë në Kroaci dhe Kosovë viziton D+

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 16.02.2018 | 1 min
 • Sot në D+ kishim nderin ta presim për vizitë Ambasadorin e Kanadasë në Kroaci dhe Kosovë – z. Daniel Maksymiuk, me ç’rast biseduam për angazhimin e D+ në fushën e përfaqësimit të grave në skenën politike në Kosovë. Gjithashtu u diskutua bashkëpunimi aktual me Canada Fund for Local Initiatives dhe planet për aktivitete të përbashkëta në të ardhmen.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit