SHQENGSRB

Demokraci Plus (D+) ka mbajtur konferencën e fundvitit për prokurimin publik

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 29.12.2017 | 1 min
 • Prishtinë 29 dhjetor 2017, Demokraci Plus (D+) ka mbajtur konferencën e fundvitit për prokurimin publik, në bashkëpunim me Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), Komisionin Rregullativ të Prokurimit (KRPP) dhe në mbështetje të Kosovo Foundation for Open Society (KFOS).

  Në këtë takim është diskutuar në lidhje me të arriturat në sistemin e prokurimit publik gjatë vitit 2017 dhe sfidave me të cilat janë ballafaquar institucionet e Kosovës. Në këtë kuptim theks i është dhënë punës së OSHP-së dhe raporteve të monitorimit të cilat i ka publikuar D+ si dhe tranzicionit nga prokurimi tradicional në prokurim elektronik të obliguar për të gjitha institucionet dhe kompanitë.
  Diskutime në panel në këtë takim ka pasur nga:
  Safet Hoxha _ Kryetar i KRPP
  Blerim Dina – Kryetar i OSHP
  Stephen Carpenter – Kryeshef i Projektit të USAID TEAM
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit