SHQENGSRB

Stafi i Demokraci Plus u prit në takim nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik, z. Blerand Stavileci

 • Postuar nga: Kategoria: Lajmet Postuar me: 16.09.2016 | 1 min
 • 27 Tetor,2016. Takimi me Ministrin Stavileci u realizua në kuadër të projektit “Programi Qeverisës – Jo Vetëm në Letër”, përmes të cilit D+ monitoron punën e Ministrisë së Zhvilimit Ekonomik, Ministrisë së Punës dhe Mirëqenjes Sociale dhe Ministrisë së Financave, në lidhje me obligimet e këtyre dikastereve qeveritare që dalin nga Programi Qeverisës 2015-2018.
  <br><br>
  Me Ministrin Stavileci u diskutuan çështjet si ligji për Trepçën, format alternative të prodhimit të energjisë, tërheqja e investimeve në sektorët e minierave dhe energjisë, si dhe të arriturat e kësaj Ministrie deri në gjysmën e mandatit qeverisës.
  <br><br>
  Rezultat i këtij projekti do të jetë raporti që do të dalë në dhjetor të këtij viti, dhe do të jep vlerësimin për punën e këtyre tri institucioneve si dhe impaktin që politikat e tyre kanë pasur në zhvillimin ekonomik të vendit dhe në ngritjen e mirëqenjes qytetare.<br><br><br>
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit