SHQENGSRB

Numri i strategjive nacionale miratuar 2012-2017

 • by Kategoria: Infografikat • Lajmet e Rekomanduara

  Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës s…

  më shumë

  Thirrje për punë praktike – 5 pozita

  më shumë

  Reagim: Organizatat e shoqërisë civile në përkrahje të protestës!

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit