SHQENGSRB

Ku qendrojnë Kryetarët e 7 komunave më të mëdha karshi zotimeve para zgjedhore ?

 • by Kategoria: Infografikat
 • Kryetarët e komunave u zotuan para zgjedhjeve se do t’i publikojnë raportet 3-mujore të shpenzimeve. Në këtë infografikë shihet se ku qendrojnë Kryetarët e 7 komunave më të mëdha karshi këtij zotimi si dhe ligjit për menaxhim të financave publike i cili obligon Kryetarin e komunës ta përgatisë dhe dorëzojë në Kuvend Komunal raportin 3-mujor të shpenzimeve 30 ditë pas përfundimit të çdo tremujori.
  Lajmet e Rekomanduara

  INTERPRETIMI RAST PAS RASTI I LIGJIT TË PROKURIMIT PUBLIK

  më shumë

  Konkurs për Punë HULUMTUES I LARTË (1)

  më shumë

  THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

  më shumë

  Platformë Online

  RAPORTO NË NDREQE.COM

  Platformë Online

  Infografika e fundit