SHQENGSRB

IN MEDIA

   Sort by

  Bakija: Institucionet duhet t’u ofrojnë siguri investitorëve

  Për të rritur shkallën e punësimit institucionet e vendit duhet të krijojnë oferta atraktive për investime të jashtme,siguri të
  konkurrencës së drejtë dhe luftim të informalitetit, ka thënë Jetmir Bakija, hulumtues i politikave sociale në organizatën
  “Demokraci Plus”.

   

  Democracy Plus (D+) is an independent, not-for- profit organization, founded by a group of activists who strongly believe in democratic values and in a democratic Kosovo. Our organization’s principal goal is to support democratic values and practices in the scope of good governance, rule of law, elections and political parties, social issues, and human rights.

  Democracy Plus(D+)

  2017

  UNPREDICTABILITY IN INTERPRETATION OF THE LAW ON PUBLIC PROCUREMENT

  SUBSCRIBE!

  LATEST PUBLICATIONS